Ik ben Arjan Baggerman een enthousiaste sporter en fotograaf. 

Vanuit mijn passie voor sport en fotografie, ben ik mijzelf steeds meer gaan toeleggen op het vastleggen van de mooiste momenten.
Met name tijdens wedstrijden en andere sportieve activiteiten. Dat ene moment vastleggen van actie, emotie of juist die verassende en anders dan gebruikelijke foto's weten vast te leggen, dat is waar het voor mij om draait.

Ook trek ik er graag op uit voor het vastleggen van landschappen, dieren en natuur in bijvoorbeeld onze eigen Biesbosch of helemaal in Zuid Afrika. 

Voor het vastleggen en/of bewerken van de foto's werk ik uitsluitend met professionele foto- en bewerkingsapparatuur, hierdoor kunt u het beste resultaat verwachten.

U kunt als vereniging, bedrijf of organisatie terecht bij EagleFotografie, maar ook als individuele sporter. Of het nu gaat om sport of natuur bij EagleFotografie staan uw wensen centraal. U kunt bij EagleFotografie terecht voor alle soorten van fotografie, maar mijn specialisaties zijn de onderstaande fotografie.

Referenties: Inmiddels is EagleFotografie de vaste fotograaf van Team TopSportPerfection/CEP onder leiding van trainer Addy Ruiter. Met o.a. de topatleten Roy Hoornweg, Bart van Nunen, Triatleet Marleen Honkoop en het jonge talent Roos Blokhuis.

Eaglefotografie werkt geregeld voor Pro Trialeet Yvonne van Vlerken om wedstrijden te fotograferen

Eaglefotografie werkt samen met Doubdle atleet Bjorn Koreman en het merk Doubdle (de gezonde sportdrank)

Eaglefotografie werkt als Freelance fotograaf bij nationale en internationale wedstrijden voor o.a. FinisherPix en Marathon Photos.

Eaglefotografie werkt in opdracht voor de Nationale Politie tijdens grote Nederlandse en Europese Politie sport evenementen en Landelijk Politie sportdag.

Publicaties: Foto's gemaakt door Eaglefotografie worden gebruikt op diverse website's en gepubliceerd in landelijke en regionale kranten. Foto's worden o.a. regelmatig gepubliceerd in het magazine "Transition" van de Nederlandse Triathlon Bond en het blad Runnersworld.

Specialisatie:

  • Triathlon
  • Atletiek
  • Wielrennen
  • Mountainbiken
  • Wedstrijden 
  • Landschap & Natuur
  • Wildlife

 

8834p6 2

 

Motto van de Fotograaf: "Life is like a camera lens; focus on what's important and you will capture in perfectly"